Wisselstroommotor

Voor een zeer divers aanbod in wisselstroommotoren bent u aan het juiste adres bij Indumex. Wij beschikken over meer dan vijftig jaar ervaring in de technische wereld en daar plukt u de vruchten van. Indumex deelt graag haar vakkennis met u en helpt u graag bij het maken van de juiste keuze van een wisselstroommotor. Of het nu gaat om een genormeerd of buiten de norm product, wij hebben het voor u in huis.

Bij Indumex vindt u merken zoals Siemens, Techtop, Motek, Motogen en Soga. Onze technische groothandel heeft een goede reputatie opgebouwd en wij leveren wisselstroommotoren doorgaans direct uit voorraad. Op deze website vindt u een uitgebreid overzicht van ons assortiment wisselstroommotoren en onze activiteiten. Wij produceren, leveren en assisteren als het gaat om wisselstroommotoren. Indien u wenst, regelen wij de volledige inbedrijfstelling van uw machine.

Op deze website krijgt u alvast een eerste indruk van wat wij u te bieden hebben op het gebied van wisselstroommotoren.
Heeft u vragen over een wisselstroommotor Vul dan het contactformulier in. Of kijk in onze webshop voor meer specificaties, prijzen en de aanschaf van wisselstroommotoren van Indumex.

U kunt ons natuurlijk ook bellen: 020-6598301

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw telefoonnummer

Uw vraag / bericht